Praktisk info

Affald

Se yderligere info nederst på siden.

 

Allergi

Selv ved feriehuse, hvor husdyr ikke er tilladt, kan vi stadig ikke garantere, at der aldrig har været husdyr i huset.

 

Ankomst

Man får udleveret nøglen til sit feriehus fra kl. 15 på førstedagen for lejeperioden.

Er der problemer med huset ved ankomsten beder vi jer meddele os dette senest 24 timer efter ankomst.

Nøglen skal hentes hos Købmand Munch, Strandvejen 31, Tornby Strand, 9850 Hirtshals. Bemærk at købmanden er lukket i vinterhalvåret (efter efterårsferien – påske) og derfor skal nøglen hentes lidt længere oppe ad vejen på Strandvejen 5.

 

Afrejse

Vi vil gerne have god tid til at kontrollere feriehusene grundigt og beder jer derfor om at aflevere nøglen hos os på afrejsedagen senest kl. 11. 

Har du bestilt slutrengøring skal I dog være hos os senest kl. 10.

For god ordens skyld gør vi opmærksom på at en slutrengøring alene er en rengøring – lejeren skal selv sørge for oprydning, køleskab og opvaskemaskine skal være tømt, og dyner og puder skal være lagt pænt på sengene.

Hvis I ønsker at tage afsted uden for vore åbningstider kan dette også aftales.

 

Afstande

Alle afstande er angivet i luftlinje. Afstandene er angivet efter bedste overbevisning.

 

Betaling

Forudbetalingen af 30% skal betales senest 14 dage efter modtagelse af lejebeviset. Restbeløbet betales senest 30 dage før lejeperiodens påbegyndelse. Ved bestilling senere end 30 dage skal de fulde beløb betales i 1. rate.

 

Brændeovn

Brænde er ikke inkluderet i lejen. Det kan ske at der ligger brænde ved huset, som tilhører ejeren. Dette må ikke anvendes med mindre andet er anført eller tydeligt aftalt. Når feriehuset forlades skal brændeovnen være helt rengjort.

 

Byggelarm

Det kan ske, at der i nærheden af det lejede feriehus opstår byggelarm. Vi kan ikke vide, hvornår og hvor, der bliver bygget eller renoveret og kan naturligvis heller ikke holdes ansvarlig herfor.

 

Børneudstyr

Mange huse er udstyret med babyseng og højstol. Dette vil stå anført her på hjemmesiden på det specifikke hus. Man kan også låne babysenge og højstole hos os. Giv meget gerne besked om dette, så vi er sikre på at have det hjemme. Udstyret skal afhentes og afleveres igen samme sted, som nøglen til huset.

Babyseng pris pr. uge 75,00 kr.

Højstol pris pr. uge 50,00 kr.

 

Elbil - Opladning

Man må ikke oplade sin elbil igennem det lejet sommerhuses elnet, med mindre andet er anført, da dette kan forårsage brændfarer.

 

Forbrugsomkostninger

Udover lejebeløbet skal der afregnes forbrugsomkostninger.

Elforbrug afregnes efter måler, derfor skal man straks ved ankomst til huset notere, hvad strømtælleren står på og gøre det igen, lige inden man rejser.

Vandforbrug afregnes på to måder. I huse med vandmåler betales efter forbrug. Dog er der i de fleste huse en fast vandpris, som betales med 2. rate af lejebeløbet.

Af andre forbrugsomkostninger kan, der være olie ved få huse.

Afregningen sker ved afrejse.

 

Gæster

Der ikke må overnatte flere personer i det lejede feriehus end det er tilladt i beskrivelsen af huset. Det er heller ikke tilladt at opsætte telte, campingvogne eller autocampere på grunden ved det lejede feriehus.

 

Grill

En grill er ikke standardudstyr i feriehusene. Hvis huset har en grill, er det en gratis service fra ejerens side og rengøring af grill er ikke inkluderet i vores slutrengøring. Feriehusudlejning v/ Britta Munch kan ikke gøres ansvarlig for grillens tilstand.

 

Havemøbler

Der er havemøbler til rådighed, dvs. bord og stole i alle feriehuse. Eventuelle hynder til havemøbler og parasol bedes venligst tages ind om natten og i regnvejr.

 

Hems

Hvis der i beskrivelsen er angivet en hems, bør man vide, at man skal op ad en stejl trappe eller en stige for at komme på hemsen. Derfor er disse sovepladser ikke egnede for mindre børn og ældre mennesker. Der er sjældent en afskærmning. Det er meget sjældent at hemsen er højere end 70-110 cm i højden, derfor kan man ikke stå oprejst på hemsen. Sovepladserne på hemsen er som regel løse skumgummimadrasser.

 

Hund eller kat

Når man har et kæledyr med på ferie forventes det naturligvis, at man tager hensyn til ejeren af huset og sørger for en grundigere rengøring af huset, og at man sikre sig at der ikke er ”efterladenskaber” på grunden ved afrejse. Hvis der er bestilt rengøring, koster det 300,- kr. ekstra hvis der er hund eller kat med, dette skal betales ved afrejse.

 

Kæledyr må under ingen omstændigheder komme op i møbler og senge.

Lejer betaler selv, hvis der skulle opstå skader pga. kæledyret i det lejede feriehus. Selvom kæledyr ikke er tilladt, kan vi ikke garantere, at der aldrig har været kæledyr i huset før.

OBS: Der er huse, hvor der kun tillades en lille hund, det vil sige en hund af en lille race med en højde på max 40 cm. 

 

Insekter mv.

Insekter i eller omkring huset kan hverken ejer eller Feriehusudlejning v/ Britta Munch gøres ansvarlig for, men vi vil forsøge at afhjælpe, hvis det skulle være relevant.

 

Internetadgang

Mange huse har gratis internetforbindelse. Feriehusudlejning v/ Britta Munch kan ikke drages til ansvar for udfald.

 

Parabol

Ved de fleste huse står det anført, hvis huset har en parabol. Dette betyder blot, at der i huset også er mulighed for at se tyske tv programmer.

 

Rengøring

Man kan bestille en slutrengøring enten sammen med booking af feriehuset eller senere hos os. Vi beder jer bestille rengøring senest tirsdagen før afrejse, så vi har mulighed for at planlægge de travle skiftedage. Er der ikke bestilt rengøring, forventer vi, at huset efterlades rengjort.

Huset skal forlades som det blev modtaget, altså møbler skal stå som de gjorde fra starten og eventuelle pyntegenstande skal sættes på plads. 

Hvis der er bestilt rengøring, koster det 300,- kr. ekstra hvis der er hund eller kat med, dette skal betales ved afrejse.

 

Rygning

Alle feriehusene er røgfrie, og det er ikke tilladt at ryge indenfor. Det er selvfølgelig vigtigt, at man respekterer ejerens ønske. Selvom rygning ikke er tilladt, kan vi ikke garantere, at der aldrig har været røget før.

 

Sengelinned

Der er mulighed for at bestille sengelinned hos os. Dette kan bestilles sammen med booking af feriehuset, på telefon eller på mail. Sengelinnedet udleveres ved ankomst og skal afleveres hos os igen ved afrejse.

 

Sne

Man kan ikke forvente, at der bliver ryddet sne ved feriehuset. Dette kan betyde, at man må gå til huset. Dette kan hverken ejer eller Feriehusudlejning v/ Britta Munch gøres ansvarlig for, og kan ikke udløse rabat eller lignende.

 

Ungdomsgrupper

Feriehusudlejning v/ Britta Munch stiller hovedsageligt feriehuse til rådighed for familier og par. Ungdomsgrupper, hvorved forstås grupper på 4 personer og mere, der hovedsageligt er under 21 år, bør ikke indgå en lejeaftale med Feriehusudlejning v/ Britta Munch, da vi ynder at passe bedst muligt på husene. Derfor er Feriehusudlejning v/ Britta Munch berettiget til at afvise en ungdomsgruppe, og ophæve en eventuel lejeaftale uden at tilbagebetale huslejen, såfremt en sådan er lavet af en ungdomsgruppe.

 

Vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner o.l.

I mange ferieboliger er der vaskemaskine, tørretumbler og/eller opvaskemaskine. Skulle der opstå driftsforstyrrelser kan reparation/afhjælpning ikke garanteres i weekender eller aftentimer, men vil blive repareret hurtigst muligt næst kommende hverdag.

 

Vi ønsker alle en god ferie her ved skønne Tornby Strand!

Der tages forbehold for eventuelle trykfejl eller fejl på hjemmesiden.

 

Der er kommet nye regler for aflevering af affald og sortering sommerhusområdet i Hjørring kommune

Nu er der ikke længere afhentning af affald ved hvert sommerhus, men ved de afmærket "affaldsøer" I finder på kortene her neden for, der viser jeres område. 

Der er dog undtagelser hvor det ikke er mulighed for at anlægge affaldsøer, på disse sommerhusveje vil der stadig blive afhentet affald ved hvert hus.

De sommerhusveje der er undtaget er:

-Elbækvej

-Birksvej

-Marius Østergaardsvej

-Peder Munksvej + stikveje

Kragevej

Kragevej

Krage Klit

Krage Klit

Ingeborgvej

Ingeborgvej

Gindrupvej

Gindrupvej

Rajen

Rajen

Øksenbækvej

Øksenbækvej

Wollervej

Wollervej

Tornby strand

Tornby strand